NAESSENS WILFRIED EN ZOON BVBA

Badkamerrenovatie in Koksijde

Partiële renovatie of volledig nieuwe badkamer, kleine herstelling of afbraak en complete heropbouw van de sanitaire installatie, budgetvriendelijk of luxueus hernieuwen van de badkamer, Naessens Wilfried & Zoon draait er zijn hand niet voor om.
Dankzij uitstekende connecties met betrouwbare vakmannen, worden ook grote sanitaire ruimtes en technische installaties voor appartementsblokkenn, scholen of bedrijven in Koksijde op korte tijd vernieuwd, tot in de puntjes afgewerkt.

Al meer dan 50 jaar renoveren wij badkamers met topmateriaal.

Buiten een gedegen plaatsing speelt ook het gebruik van goed kwaliteitsmateriaal voor álle stappen van de werkzaamheden een groot belang, met jaren op de teller weet Naessens Wilfried & Zoon welke topmerken aan te raden.
20017633 1876269729366534 6536834172131774618 o

Radiatoren, waterontharding, waterbehandeling...

Als verwarmingsspecialist kunnen zij voor u met een mooi gamma badkamerradiatoren, vloerradiatoren, handdoekdrogers, plintradiatoren of vloerverwarming de ideale temperatuur installeren, samen met een fijn afgestelde ventilatie wordt zo jouw badkamerklimaat heerlijk ontspannend of net verkwikkend vertoeven.
Hun ervaring met waterontharding en waterbesparend kraanwerk laat hen u adviseren over die vernieuwingen die u een ecologische en economische duit opleveren. Zij zijn goed op de hoogte van de premies en leveren u alle documenten en keuringsbewijzen voor een zorgeloze administratie.

NAESSENS WILFRIED EN ZOON BVBA

Badkamer renoveren, vernieuwen of herinrichten

Team Naessens klaart kleine ingrepen zoals het toilet vernieuwen ,de badkamerherinrichten, de badkuip verplaatsen, een inloopdouche met plafondverlichting of douchewand en alleenstaand bad snel.

In Koksijde, Oostduinkerke, Wulpen mochten Naessens Wilfried & Zoon al een uitgebreid en tevreden klantenbestand uitbouwen, een uitstekende service houden zij hoog in het vaandel. Mocht er na het vernieuwen van de badkamer enige dienst na verkoop zich opdringen, dan kunt u hen onmiddellijk bereiken. Als goed op elkaar ingespeeld team, werken zij in ploeg, essentieel en gemotiveerd, bereikbaar 24 uur per dag en 7 dagen per week.

20200423 155717 209