NAESSENS WILFRIED EN ZOON BVBA

Installateur Centrale verwarming in Oostende

In de ruime regio van Oostende, Stene, Zandvoorde moet u bij Naessens Wilfried & Zoon zijn voor: onderhoud, herstel of vervanging van alle types cv-branders, afdichting van lekken aan verwarmingsinstallaties, radiatoren of vloerverwarming, drukproef en keuringsattest van de gasinstallatie, reiniging van de stookolietank.
Chauffageketels op gas, mazout of zonneboiler sluiten deze stielmannen op elk gekozen warmte distributiesysteem aan.

Meer dan 50 jaar ervaring van vader op zoon

Dit familie bedrijf van vader op zoon beschikt door hun 50 jaar ervaring in de sector over een goede kennis van de verschillende kwaliteitsmerken van centrale verwarmingssystemen en hun leveranciers. Hoogwaardige merken als Remeha, ACV, Bosch, Oerli, Riello noemen hen erkend installateur.

24/24, 7 op 7 bereikbaar voor dringende oproepen

Verwarmingsketel dringend depanneren, lekkages of blokkeringen opsporen en herstellen, voor noodgevallen en spoedreparaties in Oostende staan Naessens Wilfried & Zoon paraat voor een snelle service zeven dagen op zeven, vierentwintig uur per dag, dag en nacht.

U kunt Naesens Wilfried & zoon inschakelen voor de installatie, onderhoud en herstelling van centrale verwarming, gaswandketels & condensatieketels in Oostende.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw renovatie of nieuwbouwproject in Oostende, Stene, Zandvoorde en Naessens Wilfried & Zoon kunnen u een voordelig en vlot vergaan van de werkzaamheden garanderen. Zij werken met twee ploegen. Als zij cv leggen dan trekken ze waar dat nodig is ook hun plan met extra elektriciteitswerken en waterbehandelingen. u hoeft hiervoor geen extra aannemer te contacteren. Als u een gaswandketel of condensatieketel op gas gebruikt kunnen zij als gecertificeerd Cerga-installateur de gaskeuring zelf uitvoeren. Ook alle overige attesten en documenten worden door hen voorzien, waardoor de installatie of vernieuwingswerken van uw centrale verwarming snel verlopen.

NAESSENS WILFRIED EN ZOON BVBA

Radiatoren en sierradiatoren

Bij de plaatsing van standaardradiatoren, van sierradiatoren en vloerverwarming, komt hun ordelijke manier van werken goed van pas. Een designradiator van Acova, Jaga, Radson of Vasco, verticaal of horizontaal, komt maar tot zijn recht als het waterpas en vakkundig afgewerkt gemonteerd wordt.