NAESSENS WILFRIED EN ZOON BVBA

Vloerverwarming Koekelare

Voor het leggen en aansluiten van vloerverwarming op lage temperatuur verwarmingssystemen én het repareren van storingen aan de vloerverwarming kunt u best Naessens Wilfried & Zoon contacteren. Als u de vloerverwarming op gas laat aansluiten, dan kan deze firma als erkend CERGA installateur de installatie ook voor u keuren. Voor dringende reparatie in Koekelare en Bovekerke, Zande kunt u hen elk uur van de dag contacten.

50 jaar ervaring als installatiebedrijf

De techniek stond de afgelopen 50 jaar niet stil en Naessens Wilfried & Zoon ook niet. 
Vanuit hun achtergrond als installateur van zowel stookolie, gas als elektrische verwarmingssystemen en hun ervaring met sanitaire-en verlichtingswerken kunnen zij met u de verschillende vloerverwarming systemen bespreken met kennis van zake. De vloerverwarming kunt u aandrijven met een condensatieketel, door aan te sluiten op netstroom of zonnepanelen, of via zonnecollectoren. Bij het leggen van de verwarmingsbuizen zijn er ook mogelijkheden: werken in een droog systeem of nat systeem. Het hangt af van wat u belangrijk vindt en de bestaande constructie van het gebouw. Innovatieve verwarmingssystemen kunnen bij renovatie of nieuwbouwwoning het comfort, de beschikbare ruimte en het rendement verhogen, Naessens Wilfried & Zoon weet u bij de verschillende formules de voor en nadelen te vertellen, rekening houdend met het actuele kostenplaatje, wat voor uw woning opgaat en wat niet.
logocerga
images

NAESSENS WILFRIED EN ZOON BVBA

Installateur van vloerverwarming

Deze vakmannen houden het overzicht en werken secuur, met water-, gas-, elektrische- als Freedo- leidingen. Naessens Wilfried & Zoon heeft ervaring met het leggen van vloerverwarming, het ombouwen of vervangen van de oude installatie, slopen en afvoeren van radiatoren, het uitbreken van vloeren, het verbinden van zonnecollectoren of panelen met verschillende type boilers, het realiseren van totaalprojecten, grote of kleine werken, hoofd of bijverwarming, woning of badkamer renovatie. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte voor de installatie van uw vloerverwarming bij Naessens Wilfried & Zoon.