NAESSENS WILFRIED EN ZOON BVBA

Zonne-energie installaties regio Gistel

Gepassioneerd door het vak staat Naessens Wilfried & Zoon u hands-on en up-to-date bij met uw zonne-energie-installatie. Vraag uw zonne-energie systeem offerte aan voor nieuwbouw of renovatieprojecten van appartementscomplex, bedrijfspand of woning.

Meer dan 50 jaar ervaring van vader op zoon

Met 50 jaar ervaring zal Naessens Wilfried & Zoon u de logische constructies voorstellen om de chauffage, de verwarming van sanitair water en de elektriciteitopwekking op zonne-energie in uw pand te verwezenlijken naar uw behoefte. Zij bekijken de energie-oplossingen vanuit stielman perspectief.

24/24, 7 op 7 bereikbaar voor dringende oproepen

Bij stormschade, lekkages of uitval van uw zonne-energie-systeem in Gistel en Moere, Snaaskerke, Zevekote is Naessens Wilfried & Zoon 24u op 24u, 7 dagen op 7 bereikbaar voor dringende tussenkomst, dát is hun dienst na verkoop.

Plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers in Gistel

Als erkend installateur weten zij u te adviseren over welke omvormer of zonnecollector in combinatie met welk aantal, type en formaat paneel voor uw gebouw het hoogste rendement biedt, wel of niet aangesloten op een thuisbatterij of sanitaire watertank. Hun doordachte aanpak van de technische montage biedt mogelijkheden zowel naar schoonmaak en onderhoud als naar uitbreiding van uw energiesysteem in de toekomst.
Naast het terugverdieneffect houden zij zich ook op de hoogte van premies en bezorgen zij u alle attesten voor de aanvraag van de eenmalige premie voor zonnepanelen,de compensatiepremie voor zonnepanelen bij aankoop thuisbatterij, de premie voor thuisbatterij, de premie voor standaard zonneboiler, voor compacte zonneboiler, voor cv-zonneboiler of zonneboilercombi.

NAESSENS WILFRIED EN ZOON BVBA

Installatie en onderhoud

Maar bovenal kunt u bij dit familiebedrijf een onberispelijke uitvoering van de werken verwachten. Jarenlange ervaring met plaatsen, aansluiten en nakijken van pompen, ketels, verdeelsystemen en boilers bezorgden de mannen een handigheid die bij de huidige ecologische innovaties goed van pas komt. De aansluiting van accu, voorraadvat, zonnepanelen of zonneboiler, op verwarmingsketel of vloerverwarming vereist een assemblage van water, gas of elektriciteitsleidingen, die team Naessens met hun voorliefde voor correcte, overzichtelijke opstellingen professioneel en vlotjes installeert.
logocerga
images