NAESSENS WILFRIED EN ZOON BVBA

Installateur sanitair

In een straal van 20 km rond Leffinge is Naessens Wilfried & Zoon uw nieuwbouw installateur sanitair én uw renovatiespecialist voor sanitaire ruimtes zoals toiletten, douche, badkamer of keuken.

Loodgieterij met meer dan 50 jaar ervaring

Geen loodgieterij werk is hen vreemd en met inzicht lossen de mannen vraagstukken op met de waterleiding, het riool of het kraanwerk. Dit familiebedrijf van vader op zoon heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de sector, van grootschalige state of the art nieuwe sanitaire installaties, in oude gebouwen of nieuwbouwprojecten, tot opsporing en reparatie van een doorroestte pijp.

24 u op 24, 7 op 7 beschikbaar voor sanitaire herstellingen

4 1

erkend loodgieter

Als erkend loodgieter kan dit familiebedrijf de efficiëntie van energiebesparende maatregelen vergelijken, naar technische expertise en uit ervaring. Zij volgen de innovatie in sanitaire installaties met hun verschillende technische mogelijkheden op de voet en zullen voor u de beste optie inschatten. Zij zullen u nauwkeurig adviseren over de regelgeving, de nieuwste wettelijke bepalingen, subsidies en premies, u alle voorgeschreven attesten afleveren.
Kleine ingrepen zoals de aanvoerbuizen isoleren, de afstand tot de boiler inkorten kunnen u al opleveren. Het warmwatertoestel energiezuiniger maken kan door de boiler te vervangen met een moderner toestel van een kwaliteitsmerk of door een vervanging van de installatie door een zonneboiler, Naessens Wilfried & Zoon bespreekt het graag met u.

NAESSENS WILFRIED EN ZOON BVBA

Levering en plaatsing van sanitaire artikelen

Heeft u de keuze gemaakt dan leveren, plaatsen en werken zij alles af. Waar nodig vervangen zij al uw aanvoer of afvoerleidingen, breken zij oude bad, douche, lavabo, w.c. meubel, ketel of tanks uit en monteren zij in de plaats een eigentijds toestel. Naessens Wilfried en Zoon mag als erkend CERGA-installateur ook de gaskeuring uitvoeren. Bij projecten zoals een inloopdouche met nieuwe douchewand wordt ook de elektrische verlichting AREI conform voor rekening genomen. Zij voeren de werken uit van begin tot eind, waterbehandelingen als nodig inbegrepen.
36383506 2095850264075145 2546846105367216128 n